Zdá se Vám, že žijeme v globálním chaosu rozvráceného finančního prostředí?
 
To se Vám bohužel nezdá!

 Globální zadlužení roste závratným tempem o biliony   dolarů ročně. Zadlužení úplně každého státu na planetě se neúměrně zvyšuje.

Tyto dluhy musí každý stát splácet, a proto také stát potřebuje vybírat stále více na daních, ale tím i bohužel zhoršuje životní úroveň u většiny obyvatelstva.  

 Od roku 1971, kdy americký prezident Nixon pozastavil zlatý standard se po celém světě tisknou peníze z ničeho, tomu se říká tzv. kvantitativní uvolňování. Toto kvantitativní uvolňování má za následek pokles hodnoty Vašich dlouhodobě uložených peněz na účtech i pod polštářem.

Takové držení úspor je nezodpovědné, Fiat měny jsou pro dlouhodobé držení velmi nestabilní a riziková, část své kupní síly každou vteřinou ztrácí.

Po tisíce let se zlato používá jako uchovatel hodnoty, příkladně takové zlaté rezervy drží centrální banky nebo i Mezinárodní měnový fond. Jenže zlata je omezené množství a tak nás "nutí" používat měnu, které natisknou kolik je zrovna potřeba. 

Položte si otázku!

Proč tedy ušetřené peníze spoříte na bankovním účtě, kde neustále ztrácí svou hodnotu, kupní sílu?

Nebo proč si šetříte na důchod formou spoření? 

 A víte, že naspořené prostředky ztratí při běžné roční inflaci 3% více než polovinu kupní síly a to za pouhých 24 let? Při 10 % inflaci by poloviční znehodnocení vašich peněz přišlo již za 7 let.
Uvědomujete si rizika dlouhodobě držených FIAT peněz?

Uložte své tvrdě vydělané peníze do něčeho, co udržuje hodnotu po tisíce let. Vsaďte na jistotu, vsaďte na drahé kovy!

Mimochodem věděli jste, že před rokem 1971 bylo zlato fixováno na 35 dolarů za 31,1 gramů ryzího zlata? Dnešní cena zlata je fluktuující a v dnešním roce se pohybuje kolem 1900 dolarů za 31,1 gramů. 

Proč si tedy nekoupíte za bezcenné papírky cenné zlato či stříbro jako to dělají příkladně centrální banky, které své zásoby v posledních letech neustále zvyšují?

Uložte stále více oslabující FIAT měnu do zlata, jediného aktiva, které vnáší osobní klid do globálního chaosu tohoto rozvráceného finančního prostředí.  
 
Zlato prodáváme od roku 2013 a od té doby se hodnota zlata téměř zdvojnásobila.
 
Od roku 1971 zlato zaznamenalo více než 54násobný nárůst hodnoty.